Välkommen till morgonseminarium 28 februari

Fatta bättre beslut

Fatta bättre beslut

Du ser dig själv som en högst rationell individ, som varken faller för övertalning eller låter känslorna styra. Du fattar minsann inga beslut på lösa grunder. Du har koll. Eller?

Merparten av dina upp till 10 000 dagliga beslut sköter din autopilot om, där du mer eller mindre är utlämnad åt emotioner och känslor. Modern forskning har börjat förstå sambandet och samarbetet mellan hjärna och mage. Ju mer vi förstår de märkliga sambanden, desto bättre förstår vi oss själva och andra; både som medmänniskor och medarbetare. Kunskaper som gör att såväl privatlivet som arbetslivet blir mindre gåtfullt.

Under en inspirerande och underhållande föreläsning kommer lite av beslutsfattandets gåtor att klarna. Med ny förståelse för hur hjärna och mage samarbetar kommer du att se på dina egna, dina kollegors och din organisations agerande ur ett djupare perspektiv.

När och var

Fredagen den 28 februari mellan klockan 07.45 – 10.00 på Göteborgs Litteraturhus i Lagerhuset vid Järntorget i Göteborg (Heurlins plats 1b). Obs! Frukost serveras på Göteborgs Litteraturhus.

Program

07.45- 8.30   Frukost
08.30-8.40    Morgonens eldsjäl
08.40-9.30    Staffan Dempe. Fatta bättre beslut
09.30-9.45    Tid för frågor
10.00            Seminariet avslutas

Anmälan

Görs via mail till lena@clout.se senast den 25/2. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

Föreläsare Staffan Dempe

Kreatör och kommunikationsstrateg, författare, föreläsare och förändringsledare. Har mer än 30 års erfarenhet av såväl nationella som internationella i kommunikationsuppdrag och förändringsprocesser. Staffans specialområde är det mänskliga beteendet och vilka faktorer som bidrar till känslor och köpbeslut. Idag verksam i sitt eget bolag: Changing Minds AB.

changingminds.se

Scroll to Top