• Morgonseminarium 16/11 2018

  Kulturkrockar i vardagen

  – om normer, koder och kommunikation

  Vad kan en svensk kultur innebära, och vilka problem kan uppstå i mötet med andra kulturer? Vad händer när en kulturs informella normer – ”självklara” normer och beteendemönster, inlärda på en låg medvetandenivå – krockar med en annan kultur? Robert vet, och belyser kulturmöten utifrån vardagens problem, utmaningar och möjligheter. Du som deltagare, kommer själv att få diskutera/reflektera vad svensk kultur kan vara för något utifrån värderingsprinciper. Räkna med en god frukost och intressanta och nyttiga insikter.

  När och var

  Fredagen den 16 november mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg.
  OBS! Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 hos Select Executive Search på Surbrunnsgatan 6.

  Program

  7.45- 8.15       Frukost på Surbrunnsgatan 6 hos Select

  8.30-8.40        Morgonens eldsjäl

  8.40-9.30        Robert Johansson. Kulturkrockar i vardagen

  9.30-9.45        Tid för frågor

  10.00                Frukostseminariet avslutas


  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.se senast den 13/11. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

   

  Robert Johansson

  är religionsvetare som främst studerat beteendevetenskap och religionshistoria vid Göteborgs universitet. Robwer driver företaget Religionsvetarna som arbetar med utbildningar inom migration/integration, kulturmöten, värderingsfrågor, diskriminering, hbtq-frågor, hedersproblematik, samt om ­ frågor som berör radikalisering och våldsbejakande extremism. Bland uppdragsgivarna finns kommuner, länsstyrelser, myndigheter, företag, samordningsförbund, samt HVB-hem och asylboenden.

   

  religionsvetarna.se

 • Frukostseminarium 27/9

  Bekänn färg på jobbet!

  Med vissa går samarbetet smidigt. Med andra går det inte så bra. Visst vore det lättare om alla tänkte som du. Men det skulle också bli mycket tråkigare. Det finns olika teorier om hur människor fungerar tillsammans. En av dem är DiSC-teorin, en självskattningsanalys som resulterar i personprofiler som ger en förklaring till dina styrkor, drivkrafter och hur du agerar och reagerar i olika situationer. Personligheter delas in i fyra färger, röd, gul, grön och blå. De flesta av oss känner sig hemma i en eller två färger men mycket sällan i alla fyra.

  Mia vet, och berättar hur vi genom att känna till vår egen och andras personligheter kan komma bättre överens, lösa konflikter och därmed få ett bättre arbetsklimat. Räkna med en god frukost och intressanta och nyttiga insikter.

  När och var

  Torsdagen den 27 september mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg.  Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 hos Select Executive Search/Hälsoresurs på Surbrunnsgatan 6.

  Program

  7.45- 8.15       Frukost på Surbrunnsgatan 6 hos Select/ Hälsoresurs

  8.30-8.40        Morgonens eldsjäl. Franz & Andreas Helping Hands Project

  8.40-9.30        Mia Wernersson. Bekänn färg på jobbet!

  9.30-9.45        Tid för frågor

  10.00                Frukostseminariet avslutas

  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.se senast den 24/9. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

  Föreläsare

  Mia Wernersson

   

  Mia är VD för PulsAnalys AB, ett företag i framkant vad gäller utveckling av mätverktyg inom personlighets- och beteendeanalys. Mia har ett gediget förflutet inom försäljning, marknadsföring och coaching och är också mycket aktiv som kursledare och föredragshållare när det handlar om ledarskap, team- och organisationsutveckling. Och hon har lång erfarenhet av den så kallade DiSC-metoden.

  Mia är inspiratör och pratar om kommunikation, motivation och drivkrafter som nyckeln till framgång. Mjuka värden och humankapital är det viktigaste som finns för ett företag som vill uppnå sina uppsatta mål.

  pulsanalys.se

 • Frukostseminarium 18/5

  Hur bygger man sitt varumärke när man inte är Coca-Cola?

  Traditionellt varumärkesbyggande har utvecklats genom studier av lyckade konsumentprodukter som  t ex Coca-Cola och McDonald’s. Varumärket byggs upp av starka budskap och stämningsskapande bilder som upprepas och kommuniceras genom ett flertal media. Men, i komplexa och nischade sammanhang har kunderna många olika behov och kundrelationen sträcker sig ofta över lång tid. Här krävs ett helt annat förhållningssätt vid varumärkesbyggande.

  David vet, och berättar om ett alternativt sätt och visar en ny förklaringsmodell för hur varumärken fungerar och hur de påverkar våra val. Hur hanterar du de nya kraven på kommunikation och interaktion idag? Räkna med en god frukost och intressanta och nyttiga insikter.

  När och var

  Fredagen den 18 maj mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg.  Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 här hos oss.

   

  Program

  7.45- 8.15       Frukost på Surbrunnsgatan 6 hos Select/Hälsoresurs

  8.30-8.40        Morgonens eldsjäl

  8.40-9.30        David Loid. Hur bygger man sitt varumärke om man inte är Coca-Cola?

  9.30-9.45        Tid för frågor

  10.00                Frukostseminariet avslutas

  Görs via mail till lena@clout.se senast den 15/5. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

   

  David Loid

  David_2

  David arbetar med ett brett spektrum av uppdragsgivare, från näringsliv till offentlig förvaltning. Han forskar även i strategiprocesser och strategiimplementering och är i botten civilingenjör med en mångårig bakgrund som entreprenör. Idag hjälper han sina kunder att skapa långsiktiga fördelar genom strategisk kommunikation. Uppdragen sträcker sig från varumärkesutveckling, kommunikationsstrategier, inspirationsseminarier till utbildning och individuell coaching.

  loid.se

   

 • Vi vill gärna bli flera!

  Vi hyr ut två kontorsplatser i våra ljusa och fräscha lokaler. En i vårt lilla kontorslandskap och en plats i ett tvåmanna-rum. Det finns ett konferensrum och ett stort kök och givetvis wifi. Pris från 2.500:-/mån exkl moms.

  Vi finns i Pustervik, nära till Järntorget, Haga, Linné och till Rosenlund och Esperanto med alla lunch- och AW-ställen.

  Kom och titta om du är intresserad. Du når Pia på 0733 220403 eller Lena på 0709 780215. Alternativt pia@clout.se lena@clout.se

  Clout_kontor

 • Frukostseminarium 23/2 2018

  Fem fel som hjälper dig att göra rätt!

  Hur skapar man i praktiken framgångsrika team? Det handlar om hur teamet hanterar funktionerna tillit, konflikt, engagemang, ansvar och resultat!

  Det kan finnas många orsaker till att ett team misslyckas. Men det finns ett bevisat effektivt sätt att hjälpa dem lyckas. Lars Tisell ger oss grunderna i Patrick Lencionis program ”Five Behaviors of a Cohesive team”. En modell som bygger på de fem funktioner du måste förstå och lära dig om, för att få en fungerande arbetsgemenskap och skapa ett högpresterande team. Som i slutändan ger konkurrensfördelar och att vi har roligare till­sammans på jobbet!

  När och var

  Fredagen den 23 februari mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg.  Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 här hos oss.

  Program

  7.45- 8.15       Frukost på Surbrunnsgatan 6 hos Select/Hälsoresurs

  8.30-8.40        Morgonens eldsjäl. Maria Munther, presenterar Hamro Ghar Nepal Friends

  8.40-9.30        Lars Tisell. Fem fel som hjälper dig att göra rätt!

  9.30-9.45        Tid för frågor

  10.00                Frukostseminariet avslutas

   

  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.se senast den 20/2. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

   

  Lars Tisell

  Lars är coach och utbildare med lång erfarenhet inom ledarskap, service och försäljning. Han har bland annat arbetat som försäljningschef, hotelldirektör och key account manager både nationellt och internationellt. Under Lars ledning utsågs Ulfsunda Slott till Sveriges bästa lyxhotell, baserat på gästernas servicepoäng. Han har även blivit utsedd till ”Årets företagare i  Västerort/Bromma”.

  highlights.se

   Lars

   

 • Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett fint 2018. Istället för julklappar stödjer vi Musikhjälpens insamling 2017  “Barn är inte till salu”.

 • Frukostseminarium 10/11

  Cirkulär ekonomi. Ingen början och inget slut.

  En av dagens mest intressanta trender. Hur ska vi få stopp på slöseriet och minska påfrestningarna på miljön? Cirkulär ekonomi handlar om att återskapa resurser om och om igen. Genom att redan i designprocessen bestämma vad som ska hända med produkten i slutet av dess liv, så finns det möjligheter att skapa såväl nya tjänster som nya spännande företag.

  När och var

  Fredagen den 10 november mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras klockan 07.45 – 08.15 hos Select på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan

  Görs via mail till pia@clout.se senast den 7/11. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

   

  Föreläsare

  Carina Sundqvist

  Carina är föreläsare inom cirkulär ekonomi, copywriter inom hållbarhet och mycket aktiv på sociala medier. Hennes framföranden är väldigt uppskattade och har bland annat bevakats av TV4.

  Som entreprenör brinner hon för gröna innovationer, cirkulära affärsmodeller och nya lösningar på rådande klimatutmaningar. Carina driver Inspirationsbyrån och sprider dessutom fakta om cirkulär ekonomi via bloggen ”Cirkulär Visionär”. Just nu är hon involverad i ett projekt med Stena Recycling och parallellt är hon verksam ideellt inom såväl Naturskyddsföreningen som Cradlenet.

  Carina Sundqvist

 • Frukostseminarium 22/9

  Mata din hjärna – med rätt mat.

  Det låter kanske motsägelsefullt, men i praktiken är det precis så det är. Hjärnan behöver födas och stimuleras med rätt mat och sunda vanor. Man kan säga att livsstilen påverkar hjärnans funktion och förmåga att göra det bästa i varje situation. Balansen mellan mat, motion, sömn, stress och återhämtning är en avgörande faktor för din livskvalitet.

  Kajsa Asp arbetar dagligen med de här frågorna. Hon delar med sig av sin kunskap och pratar inspirerande om hur livsstilen påverkar dig. Dessutom får du ta del av enkla knep för att nå de resultat du vill ha. Helt enkelt matnyttiga råd för hjärnan.

  När och var

  Fredagen den 22 september mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras klockan 07.45 – 08.15 hos Select på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.sesenast den 19/9. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

  Föreläsare

  Kajsa Asp Jonson är legitimerad dietist och hälsoinspiratör. Hon driver företaget Mersmak kommunikation, där hon är verksam som journalist, författare, föreläsare och inspiratör inom kost, träning, prestation och hälsa. Kajsa skriver bland annat en blogg och har gett ut flera böcker. Den senaste heter Hjärna. Hjärta. Mage. Under hösten 2016 utnämndes boken av Grythyttans måltidsakademi till en av årets bästa kokböcker i kategorin Hälsa, och den nominerades och blev en av finalisterna till 1,6-miljonersklubbens Hälsopris i kategorin Årets matprofil.

  Kajsa_1031

 • Frukostseminarium 12/5

  Är dina medarbetare med på tåget?

  Engagerade människor är en viktig energikälla för varje företag eller organisation. Den enskilde medarbetarens känsla av att både kunna och vilja göra skillnad för den gemensamma helheten märks i resultatet.

  Vissa företag lyckas skapa det engagemanget. Maria Grudén vet hur. Fredagen den 12/5 kommer hon till vårt frukostseminarium och berättar om hur de mest framgångsrika gjort för att få med sina medarbetare på tåget.

  Välkommen till en god frukost med goda exempel!

  När och var

  Fredagen den 12 maj mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras mellan klockan 07.45 – 08.15 hos Select Executive Search (före detta A-Search) på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.sesenast den 9/5. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

  _______________________________________________________

  Föreläsare

  Maria Grudén har mångårig erfarenhet som konsult, och arbetar sedan 2008 som VD för Great Place to Work i Sverige, som är ett undersöknings- och konsultföretag med verksamhet i 50 länder.

  Företaget utvärderar organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare genom utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster samt certifiering och utmärkelser.

  greatplacetowork.se

  Fri anvŠndning av GPTW

 • Frukostseminarium 24/2

  Hur undviker man väggen?

  Det kallas för utmattningssyndrom eller kronisk trötthet. I dagligt tal pratar vi ofta helt enkelt om att ”gå in i väggen”. Fenomenet verkar bli vanligare. Varför? Vad är det, hur fungerar det och hur visar det sig? Och hur kan man undvika det?
  Dr Patrik Säterö pratar om detta och mer på vårt nästa frukostseminarium. Om varningsflaggor och riskfaktorer. Om hur man skyddar sig själv och stöttar den som drabbas, som arbetsgivare eller bara medmänniska.

  En extra viktig frukost, med andra ord.

  När och var
  Fredagen den 24 februari mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras mellan klockan 07.45 – 08.15 hos Select Executive Search (före detta A-Search) på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan
  Görs via mail till lena@clout.se senast den 21/2. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

  _______________________________________________________

  Föreläsare

  REHDO_patrik-9972-2

  Patrik Säterö
  är specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin och legitimerad sjukgymnast. På egna mottagningen Rehdo AB behandlar han patienter med olika neurologiska problem, som spasticitet, migrän, överdriven svettning mm.

  rehdo.se

 • carl-david_lr

  Ny hemsida för Loid Consulting

  Idag lanserar vi en ny hemsida för konsultföretaget Loid Consulting. Företaget, som är en samarbetspartner till oss, arbetar bl a med utvecklingen av nischade och komplexa varumärken. Loid Consulting består av David Loid och Carl-Magnus Schreiter.

  Clout har tagit fram innehåll och design, Aust kommunikation har producerat och Niclas Maupoix har fotograferat.

  http://www.loid.se

 • Frukostseminarium 17/11

  Går din webbplats hem klockan fem?

  Alla företag och organisationer har en webbplats. Så klart. Det måste man ju. Men vad gör den egentligen för jobb? Vad ska den vara bra för? Och om den var en person, skulle du vilja ha den som arbetskamrat?

  Johan Blomberg Weisz har jobbat med den strategiska sidan av företags onlinenärvaro under många år och hanterar dessa frågor åt sina kunder regelbundet. Hos oss kommer han att prata mer om vad en webbplats faktiskt kan uträtta och om vikten av ge den en ordentlig arbetsbeskrivning.

  När och var

  Torsdagen den 17 november mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras mellan kl 07.45 och 08.15 hos A-Search på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.se senast den 14/11. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats.

  ___________________________________________________

  Johan Blomberg Weisz är digital producent och strateg och har arbetet med digital reklam och marknadsföring i 20 år. Sedan 2015 driver han det egna företaget McGinty. På produktionssidan har han varit både konsult och kund, men är numera rådgivare och bollplank åt allt från e-handlare till möbelsnickare som vill få webben att jobba för brödfödan. Johan är en del av TEDxGöteborg och dessutom förtjust i bläckfiskar, brädspel och Gretsch-gitarrer.

  Mcginty.se

  johan-55_webb-532x398

 • Frukostseminarium 15/9

  Vad är egentligen PR?

  Idag är svaret mer komplext och omfattande än någonsin. Det handlar om alla former av relationsdriven påverkan, om att tala med människor som aktivt väljer att lyssna.

  Sociala medier blir förstås allt viktigare. Den som gillar ditt varumärkes värderingar klickar gärna på Dela. Företagens sociala ansvarstagande, CSR, är hetare och viktigare än någonsin.

  Martina Johansson från PR-byrån Manifest kommer att berätta mer på vårt seminarium den 15 september. Räkna med tankenäring, intressanta case och en riktigt god frukost.
  Välkommen!

  När och var

  Torsdagen den 15 september mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 hos A-Search på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan

  Görs via mail till lena@clout.se senast den 12/9. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats.

  160303_0337_Martina

  Föreläsare

  Martina Johansson är PR-strateg med fokus på sociala medier och delägare i Manifest PR. Tidigare har hon jobbat som politisk rådgivare samt redaktör och VD för de Stampen-ägda kultur- och nöjesmedierna Djungeltrumman och Hela Stan. Hon har också varit projektledare och strateg i offentlig sektor, arbetat som konsult och löpande publicerat sig i lokala och nationella medier.

   

  Manifestpr.se

   

 • Frukostsem-13-maj

  Frukostseminarium 13/5

  Ibland gör vi saker som är negativa för oss själva. Kanske för vår omgivning och våra närmaste också. Inte av okunnighet, vi vet att beteendet är destruktivt. Men vi gör det ändå. I värsta fall kan det leda till ohälsa, beroende och utslagning.

  Välkommen på vårt frukostseminarium där Peter Jungerfelt kommer att tala om mekanismerna bakom och hur man kan bryta den onda cirkeln. Peter började sin yrkesbana som yrkesofficer, blev ledare och är idag en eftertraktad föreläsare och utbildare och samtalsterapeut inom beroende- och ångetsproblematik.

  När och var
  Fredagen den 13 maj mellan kl 08.30 – ca kl 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 hos A-Search på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan görs via mail till lena@clout.se senast den 9 maj.

   

  VÄLKOMMEN!

   

 • Hur uppfattas jag 🙂 🙁

  Är de som ser intresserade ut verkligen alltid intresserade? Är de arga verkligen arga? Ljuger kroppsspråket? Betyder det faktum att ett beteende känns naturligt att jag uppfattas som naturlig? Blir man falsk av att träna sig i kommunikation eller kan man bli sannare?

  Detta är några av frågorna vi resonerar kring i denna föreläsning. Vi funderar kring hur vi kan använda oss av våra resurser som kommunikatörer på bästa sätt. Vi diskuterar vanans makt över oss som kommunikatörer och frågar oss vad som uppfattas som naturligt. Även om kroppsspråket ljuger så tillmäter vi det en stor betydelse av det enkla skälet att det syns tydligt. Hur använder vi denna insikt? Vi tittar särskilt på konsten att skapa dialog – att nå fram med sitt budskap. Hur gör man det på bästa sätt?

  ERIK MATTSSON
  Utbildare och rådgivare i kommunikation sedan mitten av 90-talet. Hans fokus ligger på hur vi med vårt beteende och med det talade ordets hjälp kan bli bättre på att presentera, bemöta, övertyga, informera, berätta eller beröra. Han är författare till Talarkokboken, Möteskokboken och Skrivarkokboken och har under åren också skapat flera olika material för kommunikationsträning.

  Välkomen till oss
  Fredagen den 18/9 sep mellan kl 08.30 – ca kl 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Vill du ha frukost står den uppdukad mellan kl 07.45 och 08.15 hos A-Search på Surbrunnsgatan 6.

  Anmälan görs via mail till lena@clout.se senast den 14/9.

 • monter

  Lärarsidan* på SETT-mässan 2015

  Vi fick förtroendet att designa Lärarsidans monter för SETT-mässan i Stockholm. Dessutom hade vi uppdraget att delta i själva försäljningsarbetet i montern. Det var ett hundratal gymnasielärare som valde att registrera sig för ett gratis demokonto av läromedlet som var ett av syftena med mässdeltagandet.

  * Lärarsidan är nytt digitalt läromedel för gymnasieskolan.

 • Backman-blast_logo

  Bäckman Blästermaskiner är Nordens största tillverkare av blästerutrustning.

  Som ett led i att öka kännedomen om företaget och verksamheten beslöt man 2013 att börja arbeta mera aktivt med marknadsföring. Ett första steg blev att ta fram en marknads- och kommunikationsplan och ge företaget en ny grafisk profil, följt av en ny och utökad hemsida. Vi på Clout är glada och stolta över att vi är delaktiga i företagets nysatsning.

  Arbetsgrupp Clout:

  Grafisk profil: Lena Svanteson (AD), Pia Ljungström (PL)

  Hemsida: Benjamin Jocic (AD), Jesper Mossberg (Copy), Pia Ljungström (PL)

  Webb: Webmind

  Hemsida Bäckman

   

   

 • Är du etablerad copy/skribent, originalare eller webbutvecklare?

  Vi söker samarbete med dig i så fall. Hör gärna av dig till Benjamin, Lena eller Pia på förnamn@clout.se eller ring 031 711 10 50.

 • Spaxels Lightpainting

  Spaxels Quadcopter Swarm Lightpainting / Linz, Austria 12/11/2013
  The Ars Electronica Futurelab is experimenting with long-time-exposure shots to create 3d-Models and animations in the sky.

 • Monty Python’s Flying Circus återförenas!

  Nog verkar deras återkomst vara efterlängtad. Deras nya show och den första på många, många år i Londons O2-arena nästa sommar sålde ut på 43.5 sekunder. Givetvis har antalet shower utökats och det ryktas att den flygande cirkusen dessutom ger sig ut på en internationell turné.

  Om du inte känner till Monty Python så titta och njut.

 • Herman Miller – This is You

  A piece that tells people about a great place to work, and reminds Herman Miller employees they’ve already found one.

  Animation: Karin Fong with Imaginary Forces
  Music/Mix: Comma/Particle in Chicago

 • Water Light Graffiti by Antonin Fourneau, created in the Digitalarti Artlab

  The “Water Light Graffiti” is a surface made of thousands of LED illuminated by the contact of water. You can use a paintbrush, a water atomizer, your fingers or anything damp to sketch a brightness message or just to draw. Water Light Graffiti is a wall for ephemeral messages in the urban space without deterioration. A wall to communicate and share magically in the city.